Tapetserarverkstaden

Antik & Design, har sedan xår tillbaka använt av oss av våran egen tapetserarverkstad då det blir enklare och smidigare för våra kunder och för oss själva att kontrollera kvalite och kunna erbjuda våra kunder helhets lösningar. vi tapetserar så väll antika möbler efter kunds behag och även nyare möbler.

 
IMG_0705.JPG

Vår tapetserare

Sanna som är vår tapetserare, har över 14 års yrkes erfarenhet. och har jobbat medläder,skinn, moderna stoppningar i kallskum. traditionella stoppningar med resorer krollsplint tagel. hon har även drivit en egen tapetserar verkstad i 6år. hon har även 3års utbildning som hantverkare i munkfors.


Omklädda Möbler

Här kan ni se exempel på våra nyaste designer möbler som är omklädda. bläddra igenom för att få lite inspiration. fördelen med att klä om sin möbel är just det att ni ger er möjlighet att skräddarsy stilen efter hem och personlig smak. vi jobbar mycket med svenskt tenn, designer  guild, jobs, carl malmsten. och när ni kommer till butik så finns vi där för att hjälpa då våran personal har stor efrfarenhet och är ytterstkunniga inom fältet.


Namn *
Namn